mobilbilder

Vinteren gjennom mobilenDet er kanskje litt sent å innse nå, men det er jo faktisk mars, og vinteren er over! Over ser dere en del bilder jeg har tatt med mobilen denne vinteren, som egentlig har vært ganske så fin med juletiden, julaften og juleferien og alt annet med jul-, og mange fine turer ute i fint vintervær innimellom alt, mye hverdag og skolearbeid, men en fin avslutning på vintermånedene i Paris. Likevel skal det bli så fint med vår og sommer og sol, selv om det også innebærer en skremmende siste innspurt på skolen, men aller mest mye gøy (liker jeg å håpe på).

 

høsten gjennom mobilen

Jeg blir nesten litt overrasket hver gang jeg tenker på at det faktisk er desember, og at juletiden er her, om ikke rett rundt svingen. Det er kanskje ikke så rart når det fortsatt er blomster ute, og ellers lite som ser ut som vinter annet enn de fine julelysene. Det er uansett en veldig positiv overraskelse å få, det at vi er i desember. Høsten har vært fin (men travel og slitsom) den også (↑), men desember er jo noe helt annet.

 

 

sommeren gjennom mobilen

Når jeg tenker meg om, så passer det bra å samle opp litt mobilsommerbilder akkurat i dag. Ikke bare fordi det er utrolig lenge siden sist, men også fordi det både er den første september - altså offisielt høst og slutt på sommeren - og streiken er over, så i morgen begynner skolen igjen, ganske forsinket. Trodde aldri jeg ville si dette, men det skal bli godt å få kommet i gang, slik at jeg ikke får helt uendelige mengder å ta igjen (det er nok allerede, tror jeg). 

Det var i hvert fall litt gøy å bla gjennom disse bildene, for jeg hadde helt glemt ut mange av dem. Det er en ganske god blanding fra siste innspurt på skolen før ferien, til i går morges på vei til jobb, men dere som følger meg på instagram kjenner kanskje igjen noen. 

 

April through my phone

Føler det blir flere og flere bilder for hver måned. Men at det er mange fra april, tyder egentlig bare på at det var en fin måned.

 

 

March through the lens of my phone

Her er noen bilder jeg tok med mobilen i mars. Litt fra hyttetur, Bergenstur, baking, vanlige dager, små vårtegn, skolen. Ja, litt forskjellig.

Mars var en veldig fin måned. Særlig mot slutten. Riktignok har det vært travelt og mye å gjøre, og det er det ikke minst nå rett før påsken. Da hjelper det å se at våren kommer, alt blir litt lettere da.

 

Hva synes du om bildene?


February through the lens of my phone

Plutselig er det allerede flere dager siden det ble mars. Her kommer noen bilder jeg tok med mobilen i februar. En fin, men travel måned som gikk utrolig fort. Det er bra, for nå er det vår i lufta (tror jeg)!

 

Hva synes du om bildene?


 

January through the lens of my phone

 

I dag er det den siste dagen i januar. Da er det bare februar igjen, og så er det vår (kanskje)! Jeg gleder meg til våren nå, kjenner jeg. Jeg er lei av å fryse, og er ikke minst lei av vinden som blåser hele tiden. 

Uansett, over ser dere noen bilder jeg har tatt med mobilen denne måneden. De fleste har jeg allerede lagt ut på instagram

Den siste uka har vært veldig travel, så det har blitt litt stille her. Skolearbeid + lite tid + pusser opp kjøkken + lite inspirasjon er ikke den beste kombinasjonen.

Men til tross for det, har det skjedd veldig mye bra og fint i Januar!

 

Hva synes du om bildene?

Hvordan har du hatt det i januar?


 
november through the lens of my phone

_DSC0972 copy _DSC0972 copy

Persimon (anbefales) og strandtur (anbefales også).

_DSC0972 copy _DSC0972 copy

Mange miniregnbuer var å se i november. Og kveldstur i mørket.

_DSC0972 copy _DSC0972 copy

Soloppgang ved skolen en morgen & flere miniregnbuer.

_DSC0972 copy _DSC0972 copy

Bamsefrokost og tre-mønster (som kan se ut som masse rart om man ser etter)

_DSC0972 copy _DSC0972 copy

Jeg elsker når sola skinner inn gjennom vinduene om morgenen, og så elsker jeg smoothie.

_DSC0972 copy _DSC0972 copy

Koselige julelys på skolen og den daglige frokosten: havregrøt.

_DSC0972 copy _DSC0972 copy

Noe av det jeg fikk til bursdagen, elsker disse, og enda mer morgensol.

_DSC0972 copy _DSC0972 copy 

Klementin er så godt. Jeg har også bestemt meg for å tørke støv av ukulelen min (men det er lettere sagt enn gjort, altså)

...

Jeg sier hade til november og velkommen til desember. Jeg synes november gikk så fort, den kan vel ikke være forbi allerede? Uansett klager jeg ikke. Nå er det jo desember og advent og snart jul. Da sier jeg hei til fin julemusikk, julelys (helst overalt) og egentlig alt som begynner på jule-. 

 

Hva synes du om bildene?

 

 

 

October through the lens of my phone

_DSC0972 copy _DSC0972 copy _DSC0972 copy_DSC0972 copy _DSC0972 copy _DSC0972 copy_DSC0972 copy _DSC0972 copy _DSC0972 copy_DSC0972 copy _DSC0972 copy _DSC0972 copy

Som dere helt sikkert allerede vet, går oktober mot slutten. Her er noen av bildene jeg har tatt med mobilen i løpet av denne måneden. Oktober har egentlig vært en ganske fin høstmåned.

(du kan følge meg på instagram her hvis du vil)

 

 Hva synes du om bildene?


 

hits