november 2014

new camera

I gr fylte jeg 18 r, og jeg har ftt meg et nytt kamera! Jeg tyvstartet litt og kjpte det, alts nikon d7100, allerede p onsdag, s jeg har allerede ftt testet det ut litt. Det jeg kan si, er at det er noe helt annet fotografere med dette, det merkes med en gang, og jeg er utrolig fornyd. Jeg er ogs veldig fornyd med ha besttt frerprven, s dagen i gr var veldig, veldig fin!

Hva synes du om bildene?


novembertilbakeblikk

Jeg skulle nske man bare kunne teleportere seg til hvor som helst. Da skulle jeg gjerne dratt tilbake til Frankrike og spise bringebris med hvit sjokolade og g i fargerike gater, eller aller helst dra til et sted jeg aldri har vrt. Som til julepyntede Paris og New York, eller mer eksotiske steder i Asia og Afrika. Jeg trster meg imidlertid med at det noen ganger kan vre ganske fint her ogs (som ved solnedgangen og p stranda↑ ), og at jeg blir 18 p fredag og har bestilt nytt kamera (!!!) (gleder meg).

Hvor ville du dratt akkurat n hvis du kunne?


Solglimt

Denne dagen var egentlig en gr regnvrsdag, s jeg hadde vel litt flaks da det s slik ut da jeg tok en pause under velseskjringen.

Hva synes du om bildene?

Isbl blger

Det var veldig fint her.

Og lyst, s lyst at jeg ikke helt fikk brukt s lang lukkertid som jeg hadde tenkt, det ble nesten i stedet.

Hva synes du om bildet?


Hvis du har en sitron

Lag en sunn, fudgy sitronkake!

Jeg elsker sitron. Alt blir s godt med sitron. Etter ha prvd havregrt med sitron i, fikk jeg lyst til lage en liknende kake. For lage den trenger du:

1 boks hvite bnner (170g) - 2 egg - 2 ss sukrin+ og 1 ss sukrin gold (eller annet tilsvarende 5 ss sukker) - 1 banan - 1 dl yoghurt naturell - 1,5 dl havregryn - 1 ts bakepulver - 1/2 sitron - 2 ss smeltet smr - 1 ts valmuefr (kan slyfes)

Slik gjr du:

1. Pisk eggene luftige i en bolle, tilsett sukrin og en most banan.

2. Press ut saften av sitronen i eggeblandingen, og riv den gule delen av skallet oppi.

3. Mos bnnene, og tilsett dette i bollen sammen med resten av ingrediensene, og bland godt sammen.

4. Ha rra i en liten, bakepapirkledd kakeform, jeg brukte en brdform, og stek midt i ovnen p 180 grader i omtrent 40 minutter (til den er fast og gyllen).

En god og frisk kake som like godt kan nytes med god samvittighet etter helga.

hits