september 2014

Morgendugg

Den siste uka før høstferien blir alltid en siste innspurt før en etterlengtet pustepause. Foreløpig må jeg nesten bare holde pusten og jobbe med særemne og matte og sånt, mens jeg heller ser tilbake til de fine høstmorgenene med sol og morgendugg innimellom.

 

Hva synes du om bildene?


90

I helga var jeg i Stavern, hvor vi feiret bestefars 90-årsdag. Det var veldig koselig, men helga fløy fort av gårde, etter masse god mat og ikke minst mange timer i bil.

 

Morgenstemning

(ser du dådyret?)

 

Det har blir litt ganske mange naturbilder her i det siste, men åh, det er jo så fint ute for tiden. Morgenene har vært magiske denne helga. Tåke og sol og dådyr slår ikke akkurat feil i mine øyne.

 

Hva synes du om bildene?


Frisk luft

Tenk å ha dette rett utenfor soveromsvinduet, da. 

 

Hva synes du om bildene?


 

this afternoon

Jeg vet ikke om det er sommer eller høst eller noe midt imellom. Men jeg liker foreløpig denne tiden av året, jeg.

Har forresten funnet ut at en fordel med å øvelseskjøre, er å oppdage nye, fine steder.

 

 

sommeren gjennom mobilen

Når jeg tenker meg om, så passer det bra å samle opp litt mobilsommerbilder akkurat i dag. Ikke bare fordi det er utrolig lenge siden sist, men også fordi det både er den første september - altså offisielt høst og slutt på sommeren - og streiken er over, så i morgen begynner skolen igjen, ganske forsinket. Trodde aldri jeg ville si dette, men det skal bli godt å få kommet i gang, slik at jeg ikke får helt uendelige mengder å ta igjen (det er nok allerede, tror jeg). 

Det var i hvert fall litt gøy å bla gjennom disse bildene, for jeg hadde helt glemt ut mange av dem. Det er en ganske god blanding fra siste innspurt på skolen før ferien, til i går morges på vei til jobb, men dere som følger meg på instagram kjenner kanskje igjen noen. 

 

hits