mars 2014

Vårvårvår

 

Det har vært såå fint vær her i det siste. Skikkelig vårlig. Det er like fint hvert år, det å kunne ta av seg jakken uten å fryse, lyse morgener, kjenne sola varme i ansiktet og å se alle de fine blomstene som dukker opp rundt omkring (og selvfølgelig å knipse tusen bilder av de hehehehe). Her er noen bilder jeg har tatt i det siste, av blomster, scones, frokost og fra når jeg tok bilder til en kunstutstilling vi skal ha snart i et fag.

 

Er det vårlig hos deg også?


Disposable

 

   

     

    

  

  

 

....

 

 

 

 

 

 

 

 

Rundt nyttår og fram til for omtrent en måned siden hadde jeg et engangskamera. Her er de bildene som ikke ble helt dårlige (slik veldig mange av dem ble). Her er det altså litt fra leiren jeg var på rundt nyttår, og noen andre små øyeblikk etter det. Jeg burde vel innse at engangskamera ikke alltid er en like god idé (blant annet fordi jeg er altfor utålmodig, og ender derfor opp med å ta bilder kun for å fylle opp filmen (og da forsvinner jo poenget litt)).

 

Juice it

 

 

Det er gøy å lage juice selv,

men det er jo en fare for at du ender opp med mystiske farger (som denne eheh).

 

Har du noen tips til juicer man kan lage selv?

 

 

 

Det er ikke gull alt som glimrer

Mange har kanskje hørt om siden før, men jeg må bare anbefale pinterest. En side jeg henter mye inspirasjon og idéer fra. Der finner man mye fint, enten det gjelder DIY, som blant annet det over, deilig mat, foto, fint interiør eller klær. Alt, egentlig. Det meste har foreløpig forblitt ugjort fra min side, men innimellom er det gøy å finne fram litt kreativitet og lage noe. Idéene til det du ser ovenfor, dukket også opp der. Link og link. Og jeg kan forsikre dere om at det ikke er noe gull her, bare spraymaling.

 

...

 

Forrige helg, da mars startet

... Da gikk vinterferien mot slutten, det var regn og det var sol. Jeg var på hytta, spiste fastelavnsboller og tok bildene du ser over. Jeg leste også i boka på bildene. Anbefaler den, for den var skikkelig fin.

 

Hva synes du om bildene?


February through the lens of my phone

Plutselig er det allerede flere dager siden det ble mars. Her kommer noen bilder jeg tok med mobilen i februar. En fin, men travel måned som gikk utrolig fort. Det er bra, for nå er det vår i lufta (tror jeg)!

 

Hva synes du om bildene?


 

La Norvège

Fjorder og fjell. Typisk norsk, er det ikke sånn det er? Det er i hvert fall ganske fint.

 

Hva synes du om bildene?


 

 

hits