januar 2015

the last of january

 

Siste dagen i januar, det er rart, men bra. Januar har ikke akkurat vært en måned fylt med fotografering - den har vært fylt med så mye annet - men det er vel sånn at man trenger noen litt dårlige perioder for å sette pris på de gode. Januar slutter ganske bra, for hva er vel bedre enn å ha fri en fredags morgen, lage god frokost og ta mange bilder av den. Ja, så mange at det etter hvert blir lyst nok ute til å slukke lyset, og grøten blir kald (og god). Og i dag, faktisk nå øyeblikkelig, skal jeg jobbe på Disney on Ice for å tjene penger til klassetur, det blir spennende.

 

 

Stille etter stormen

Akkurat på bildefronten har det vært veldig stille i det siste, i motsetning til hvordan været har stormet ute, dag etter dag. Jeg håper det snur.

Da var det veldig fint at det var sol og stille i dag.

Fordelen med uvær er at det passer ekstra godt å kose seg med noe godt, en ekstra god frokost for eksempel.

Ovnsbakt eple- og kokosgrøt for eksempel: Bland 1 raspet eple, 1 dl havregryn, 1 dl melk, 1-2 ss kokosmasse og 1/4 ts bakepulver i en ildfast skål, og bak i ovnen på 200 grader i 20-30 min. 

 

Hva synes du om bildene? 


Totusenogfjorten

Jeg lar bildene tale for seg selv, her er noen bilder jeg vil se tilbake på fra året 2014:

Selv om 2014 absolutt har vært et veldig bra år, tror jeg 2015 blir bedre. Jeg prøver å ikke ha store forventninger, men planene som venter på meg i dette året er så fristende og annerledes at jeg nesten ikke klarer å la være. Klassetur til frankrike, russetid og avslutning av tre år på videregående, interrail og forhåpentligvis folkehøgskole. Ingenting er som å ha noe å glede seg til, særlig nå i det mørke regnværet.

Jeg ønsker dere et godt nytt år! 

 

hits