foto - ...

En uke på folkehøgskole

Nå, i dag, er det akkurat én uke siden jeg dro med en nervøs klump i magen mot Nordhordland Folkehøgskole, og for en uke det har vært! Jeg kunne sikkert ha skrevet en hel bok om alt vi har gjort, om alt som har vært gøy, men jeg oppsummerer heller med at det har vært en av de mest spennende og innholdsrike og latterfulle ukene så langt. Jeg gleder meg til resten av året. Jeg går på fotolinja som heter fotoglobal, og vi har så langt hatt en dag med vanlige linjefag. Da fikk vi blant annet en liten time til å gå ut og ta ett bilde som skulle vises til og analyseres av klassen. Jeg aner ikke hva som falt meg inn, men jeg tok bilde av en do, som du er over. Det var faktisk veldig gøy! Nå skal jeg gå og spise middag (lasagne, mmm), og etterpå er det bokstavfest (jeg skal prøve å være lampe). 

 

Stay Gold

Jeg var på konsert med First Aid Kit på søndag. Så utrolig bra. Nok en gang kan jeg ikke helt forstå hvordan noen kan være så flinke.

 

Fotobok

For noen uker siden lagde jeg en fotobok. Jeg hadde nemlig et gavekort, og det er egentlig veldig gøy å se bildene på noe annet enn skjermen. Litt annerledes.

Det er forresten veldig deilig med streik, kjenner jeg. En myk skolestart er veldig nødvendig etter sommerferien.

 


 

En brøkdel av alt

Vi, hver eneste en av oss, alle sammen, utgjør en liten del av noe så stort. Uten å merke det. Skal man le eller gråte?

 

Hva synes du om bildene?


 

 

hits