interrail: DESENZANO del GARDA

Det andre nattoget vi tok i løpet av turen brakte oss hit. Og altså, det var ikke ille å våkne opp her. Varmen kjente vi godt idet vi gikk ut av toget, selv klokken åtte om morgenen, og det ble i hvert fall ikke kaldere. Som jeg lengter tilbake til det nå(!), her er det knapt femten grader om vi er heldige.

Turen gjennom byen på vei til hotellet denne morgenen viste oss også at byen (som vi aldri hadde hørt om før) var utrolig koselig og virkelig sjarmerende. En liten, italiensk by på sitt beste.

Hotellet var også en veldig positiv overraskelse. Her snakker vi ordentlig hotell med god hotellfrokost, og dette rett ved sjøen.

For de to dagene brukte vi hovedsakelig på å nyte sola på stranda. Det var skikkelig deilig å bare bade, høre på lydbok og lese. 

Det var så fint i byen når det gikk mot kvelden også, og plutselig oppdaget vi at det faktisk var en del folk her.

Vi spiste pizza, selvfølgelig, siden det nesten var det eneste de hadde overalt. Og fordi det er Italia. (men litt skuffende pizza, riktignok)

Nevnte jeg at det ble fint om kvelden?

Etter disse to avslappende dagene var vi så solbrente (og litt rastløse) at enda en dag på stranda ville tatt knekken på oss, så vi dro innom Verona, før vi senere dro til siste stopp, Roma.

 

4 kommentarer

Psykisksykjente

07.08.2015 kl.19:26

Utrolig flotte bilder!

Marie Oma

07.08.2015 kl.19:48

woww, fooorr noen flotte bilder!!!! mygad

Hannehm

07.08.2015 kl.21:48

fine bilder :)

Lise brevik

09.08.2015 kl.22:54

Wow, drømme bilder Lise!

Følte atter en gang at jeg var med på turen når jeg ser igjennom bildene.

Skriv en ny kommentar

hits