interrail: B R U S S E L

24. juni våknet vi i Amsterdam, gikk for første gang med sekkene på, gjennom hele byen og til togstasjonen, klare for å virkelig dra på interrail. På togstasjonen fikk vi,omsider, etter en del leksjoner fra en lite kundevennlig nederlender, bestilt dyre togreservasjoner, og vi satte oss på toget til Brussel.

Her skulle vi være noen timer, og gikk først inn i denne kirken uten å helt vite hvor vi var, men så fant vi heldigvis frem til de nødvendige belgiske vaflene som du ser over.

Og Galeries Royales Saint-Hubert lå tilfeldigvis, til min store begeistring, rett ved siden av de belgiske vaflene.

Da vi hadde tørket av oss sjokoladen fra vaflene gikk vi til fine Grand-Place. Så mye fint på ett sted. Litt synd at blomstene man ser på alle bildene bare er der noen få dager noen bestemte år, tydeligvis, vi var først litt forvirra da det ikke var en eneste blomst her.

Og så gikk vi litt rundt den lille tiden vi hadde igjen, og vi fant ut at det ikke var lett å finne matbutikk her.

Og ja, selfiestang! De ble godt brukt hehe. Man må jo dokumentere at fire slitne jenter med fire store sekker sitter på gulvet og venter på toget. Her var vi på vei til nattoget til Praha, og åh, så deilig det var å våkne opp i varme Praha, sengene på toget var dog ikke så behagelige. (bilder kommer, vent i spenning)

 

4 kommentarer

Hannehm

15.07.2015 kl.21:52

fine bilder :)

mammakambe

15.07.2015 kl.22:00

Så fine bilder du har tatt:)

Håper du vil lese bloggen min:)

Hannah

16.07.2015 kl.00:54

Jeg har skrevet om bloggen din på bloggen min :)

Hannah

Sigrid

17.07.2015 kl.20:31

åå, så spennende med interrail! Det er virkelig en drøm. Og når du tar så fine og levende bilder i tillegg blir det jo enda mer perfekt!

Skriv en ny kommentar

hits